Klanten geven ons een score van 5/5

Over ons

Ledsol is een klein maar flexibel bedrijf met een gamma kwalitatieve eigen producten en betrouwbare partners die bijspringen waar nodig. Zo houden we een lage kostenstructuur aan en kunnen we onze klanten gezwind naar een groenere en betaalbare toekomst leiden. 

Een flexibele speler die vlug ageert

Het begon voor Ledsol allemaal in 2010, met de ontwikkeling, eigen productie en installatie van ledverlichting voor industriële ruimtes, kantoren, magazijnen en winkels tot zelfs straatverlichting. Van in die begindagen vatten we elk project aan met een grondige lichtstudie, wat vandaag nog altijd ons sterke punt is. Door zo een grondige analyse kunnen we een offerte op maat aanbieden die tegelijk een garantie biedt op toekomstige besparingen. Zo wordt een kost eigenlijk een goede investering.

Gaandeweg kregen we van onze klanten de vraag om ook andere energiebesparende ingrepen te implementeren binnen hun bedrijf, van asbestverwijdering en dakrenovatie in het kader van de plaatsing van zonnepanelen tot de installatie van laadpalen en batterijen.

Onze doelstelling: meer CO2-neutraliteit, lagere energiekosten

Nauwgezette analyses en planning zijn altijd de basis van ons succes geweest, en daar houden we ook vandaag aan vast. Ook bestuderen we altijd welke subsidies voor jou van toepassing kunnen zijn en begeleiden we je in het hele traject naar meer CO2-neutraliteit en lagere energiefacturen.

Tevreden klanten vragen naar meer energieoplossingen

Ledsol is door de jaren heen sterk gegroeid met een klantenportefeuille in de haven van Antwerpen, maar we zijn evengoed actief over heel Vlaanderen voor grotere projecten. Dat onze klanten van het eerste uur ons zelf aanzoeken om steeds meer klimaatneutrale oplossingen voor hen te implementeren, is het beste bewijs dat we voor hen geen kost zijn, maar een waardevolle investering.

Duurzame energie­oplossingen op maat

CO₂-neutraal

Verklein de ecologische voetafdruk van je bedrijf

Snelheid

Ledsol is een klein flexibel team met betrouwbare partners

Oplossingen op maat

Elk bedrijf is anders, dus maken we telkens een specifiek plan

Ons team

Raf Van Brusselen

Ewout Moorkens

Management

ewout@ledsol.be

Ledsol BV

Beukendreef 19
2900 Schoten

Contactgegevens