Zonnepanelen

Verhoog je CO₂-neutraliteit en verlaag je energiefactuur

Ga CO₂-neutraal met zonnepanelen op je bedrijf

De stijgende energieprijzen doen de markt van zonnepanelen exploderen. In de zomer van 2022 werd zelfs gewag gemaakt van een verdubbeling van de verkoop. 

Voor bedrijven, die vaak over grote dakoppervlaktes beschikken, zijn zonnepanelen uiteraard het gedroomde middel om CO2-neutraler te worden en tegelijk de energiefactuur binnen de perken te houden. De voordelen van zonnepanelen voor bedrijven zijn dus enorm. Ga solar met je bedrijf is dus de boodschap.

.

Toepassingen

Zonnepanelen installeren volgens de subsidiewetgeving

De wetgeving en subsidieregeling is voortdurend in beweging. Momenteel is het zo dat premies voor zonnepanelen met indienstname na 1 januari 2022 alleen gelden voor nieuwe installaties met een omvormervermogen ≤ 10 kVA. De zonnepanelen moeten door een aannemer geplaatst worden. Die aannemer heeft een certificaat van bekwaamheid (RESCERT) of laat de geplaatste installatie valideren/controleren door een persoon dat heeft. De zonnepanelen worden op het dak van een gebouw geplaatst. Zoals we bij asbest verwijderen aanstippen, mogen de zonnepanelen niet geïnstalleerd worden op asbesthoudende dakbekleding of een asbesthoudend onderdak. De premie die je kunt krijgen voor zonnepanelen is eenmalig.

CO2 Neutrale oplossingen

Verklein de ecologische voetafdruk van je bedrijf

Snelheid

Ledsol is een klein flexibel team met betrouwbare partners

Duurzame oplossingen op maat

Elk bedrijf is anders, dus maken we telkens een specifiek plan

Offerte voor zonnepanelen installeren

Zonne-energie capteren voor je bedrijf kan met de zonnepanelen van Ledsol. We hebben een ruim aanbod van ons eigen merk, maar afhankelijk van de vereisten en omstandigheden combineren we ook met zonnepanelen van andere gerenommeerde producenten.

Start je aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte via info@ledsol.be, telefonisch op 0484 06 78 89 of stel je vraag via het contactformulier.

Analyse zonnepanelen

Afhankelijk van de beschikbare oppervlakte en de oriëntatie van je gebouwen stellen we je de best mogelijke constellatie aan zonnepanelen voor.

Offerte

We leggen een becijferde offerte voor die veleer dan een kost een investering is om in de toekomst te besparen op de energiefactuur.

Installatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Subsidie aanvraag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wil je een offerte aanvragen?

Levering aan huis is mogelijk op donderdag en zaterdag, als je ten laatste de dag ervoor bestelt.

Ledsol BV

Beukendreef 19
2900 Schoten

Contactgegevens