Laadpalen

Stap voordelig mee in de vergroening van het wagenpark

Premies voor installatie van laadpalen

Laadpalen zijn een uitstekende manier om je bedrijf CO2-neutraler te maken. Een laadpaal op het bedrijf of op kantoor is geen vreemd beeld meer, integendeel. Ze gaan uiteraard hand in hand met de vergroening van het wagenpark richting elektrische bedrijfswagens. Vandaar ook de naam EV-laadstation (waarbij EV staat voor elektrisch voertuig). 

Bedrijven worden via een verhoogde investeringsaftrek gestimuleerd om laadpalen te plaatsen. Sinds september 2021 geldt een aftrekpercentage van 200 procent, vanaf 1 april 2023 wordt dat vermoedelijke afgebouwd naar 150 procent. Voorwaarde om die aftrek te kunnen genieten, is dat de laadinfrastructuur tijdens een deel van de dag ook toegankelijk is voor andere gebruikers. Investeren in laadpalen is dus in alle opzichten een verstandige zet.

Wat is een slimme laadpaal?

Ledsol omarmt slimme laadoplossingen voor bedrijven en helpt je om een strategie uit te tekenen voor de plaatsing, rekening houdende met het subsidiebeleid. We zijn een laadpaalbedrijf dat met je meedenkt in elke fase van je streven naar klimaatneutraliteit en daarbij ook het budget in de gaten houdt. We adviseren je ook over de keuze voor laadpalen die standaard, versneld of supersnel laden of over het gebruik van slimme laadpalen, waarbij het beschikbare elektrische vermogen op een slimme manier over de laadpalen heen verdeeld wordt (load balancing in het jargon).

CO2 Neutrale oplossingen

Verklein de ecologische voetafdruk van je bedrijf

Snelheid

Ledsol is een klein flexibel team met betrouwbare partners

Duurzame oplossingen op maat

Elk bedrijf is anders, dus maken we telkens een specifiek plan

Offerte voor installeren van laadpalen bij je bedrijf

Bij de aanleg van een laadpaal komt wel wat graafwerk kijken en moet er ook bekabeling naar een meterkast gelegd worden. Ledsol is een installateur van elektrische laadpalen die al die aspecten in goede banen leidt.

Start je aanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte via info@ledsol.be, telefonisch op 0484 06 78 89 of stel je vraag via het contactformulier.

Analyse laadpalen

We bestuderen welke constellatie aan laadpalen voor je bedrijf het voordeligst is en houden rekening met de lopende subsidiepolitiek.

Offerte

We leggen een becijferde offerte voor die volgens ons maximaal zal renderen.

Installatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Subsidie aanvraag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Wil je een offerte aanvragen?

Levering aan huis is mogelijk op donderdag en zaterdag, als je ten laatste de dag ervoor bestelt.

Ledsol BV

Beukendreef 19
2900 Schoten

Contactgegevens